NextCorr Ltd AF/ICCP-Systems

Met meer dan 46 jaar ervaring op het gebied van AF aangroeiwerende en corrosiebeschermende systemen, alsmede ICCP buitenstroomsystemen voor de scheepshuid, is innovatie en verdere ontwikkeling een belangrijk onderdeel van ons bedrijf.
Met de oprichting van NextCorr Ltd. in Chesterfield zijn wij erin geslaagd deze producten te produceren en voortdurend verder te ontwikkelen volgens onze bedrijfsfilosofie, innovatieve en geavanceerde technologie.

AF Marine groei preventie en romp corrosie bescherming systemen

De AF-systemen werken met twee anoden met verschillende posities in de elektrochemische reeks. De toepassing van een lage stroom op het systeem voorkomt ongewenste groei van mariene organismen zoals mosselen of zeepokken op de romp en vermindert corrosie in zeewaterfilters, leidingsystemen en boxkoelers.

ICCP Kathodische beschermingssystemen met onderdrukte stroom

Kathodische bescherming van de scheepsromp wordt bereikt door de installatie van actieve anoden en referentiecellen en de toepassing van elektrische stroom. Dankzij geavanceerde ontwikkelingen kunnen anoden op elk moment door duikers worden vervangen zonder dat een droogdok nodig is. In de afgelopen 23 jaar zijn meer dan 10.000 systemen geïnstalleerd en in bedrijf gesteld. Wereldwijde voorraden van anoden zorgen voor snelle levertijden.
Neem contact met ons op voor meer informatie over onze extreme flexibiliteit en ons interessante aanbod van producten en diensten.

Bezoek de website van NextCorr Ltd AF/ICCP-Systems