SEABRIGHT

SeaBright is een gerenommeerd en bekend bedrijf voor het ontwerpen en produceren van hoogwaardige Maritieme en industriële verlichtingsarmaturen, alsmede voor de handel in elektrische verbruiksgoederen en benodigdheden voor schepen.

Het bedrijf heeft goed opgeleid en ervaren personeel dat producten en oplossingen ontwikkelt die zijn getest op kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid en uiteindelijk zijn vervaardigd in overeenstemming met alle relevante kwaliteits- en milieunormen met behulp van de beste conventionele en led-technologieën.

SeaBright produceert verlichtingsarmaturen voor de buiten- / binnenruimtes, garages, machinekamers, woonkamers, hutten, toiletten, enz. De producten worden uitsluitend vervaardigd om aan alle technologische eisen van klanten te voldoen en binnen de juiste tijd volgens de wensen van de klant te worden geleverd.

Het bedrijf maakt gebruik van A-gecertificeerde materialen en de producten worden vervaardigd volgens de ISO 9001 – 2008-normen en andere relevante normen.

Deze producten zijn in de loop der jaren getest en zijn door een aanzienlijk aantal gerenommeerde nationale en internationale bedrijven overgenomen en gebruikt.

De reputatie van Seabright is gebaseerd op innovatie, kwaliteit en ondersteuning om een topklantentevredenheid te garanderen

Bezoek de website van Seabright