Wij werken samen met

Wat doen wij

Marilux is werkzaam op elektrotechnisch en maritiem gebied. In de loop van de tientallen jaren dat we actief zijn hebben we het importeurschap / agentschap voor veel merken weten te verwerven.

Tijdens dit groot aantal jaren hebben wij een uitgebreide know-how opgebouwd en mogen wij ons specialist noemen op bovengenoemde gebieden. Marilux is een dynamisch bedrijf dat streeft naar een uitstekende service en desgewenst maatwerk levert. Per 19 Mei 2017 as. ruilen wij ons huidige pand in voor een prachtig nieuw bedrijfscomplex. Dit nieuwe pand is gevestigd langs de A29 bij Barendrecht op bedrijventerrein Vaanpark 3.

Marilux heeft een uitgebreide voorraad ALBRIGHT contactors en IMAX zoeklichten. Snelle levering is daardoor gewaarborgd. Door onze jarenlange relatie met bovengenoemde fabrikanten hebben we goede ingangen bij de diverse inkoopkanalen. Ook dit bevordert een snellere levering.

Kortom wij doen er alles aan u als klant snel en vakkundig te helpen en treden op als intermediair tussen klant en fabrikant.