Albright

Albright International staat al velen jaren hoog aan geschreven als de leverancier van “heavy duty” DC contactors met een bereik van 60 tot 1800 Ampere. Vele malen heeft men getracht om Albright contactors te imiteren en het is dus niet zonder reden dat over de hele wereld de relais van Albright het meest toegepast worden. Ieder relais ondergaat na de productie een uitgebreide kwaliteitscontrole wat resulteert in een zeer hoogwaardig en betrouwbaar product.

Er bestaan uitgebreide mogelijkheden wat betreft het bereik van de spoelen. Voor ieder voltage tussen de 6 Volt en 240 Volt AC/DC is een relais beschikbaar. Er worden zowel spoelen gemaakt voor intermitterend gebruik ( tot 70% inschakelduur ) als spoelen voor continu gebruik (100% inschakelduur).

De Albright SW contactors zijn compact van formaat en zijn gebouwd op een zodanige manier dat de mogelijkheid bestaat om desgewenst de contacten te vervangen. Hiervoor hebben wij een uitgebreid programma van contactsets, met uitzondering van de “P” versie. Voor installatie van de contactors is een breed assortiment van bevestigingsbeugels beschikbaar .

“Thermosetting” contact behuizingen, contacten vervaardigd uit zilverlegeringen, solide koperen geleiders, H klasse geïsoleerde spoelen, zelfsmerende lagers, zijn enkele van de kwalitatieve karakteristieken van de Albright relais. Deze bijzondere kenmerken hebben er toe bijgedragen dat Albright de nummer één DC contactor leverancier is voor fabrikanten van elektrische vorkheftrucks, voertuigen, telecommunicatie applicaties hoogwerkers, schaarliften, laadkleppen, lieren, boegschroeven, noodstroomvoorzieningen etc.

Bezoek de website van Albright